close

Contact rapid

Ham Group - Servicii de proiectare si executie de instalatii pentru constructii: energie regenerabila, instalatii sanitare, instalatii HVAC, instalatii electrice, instalatii de limitare si stingere incendii etc.

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Alimentare cu apa si retele de canalizare

  Instalatii sanitare

  Instalatiile sanitare sunt cele care atat in domeniul rezidential cat si in cel comercial sau industrial au ca scop creearea unui climat igienic si confortabil pentru oameni.

  Alimentare cu apa si retele de canalizare

  Instalatii sanitare

  Instalatiile sanitare sunt cele care atat in domeniul rezidential cat si in cel comercial sau industrial au ca scop creearea unui climat igienic si confortabil pentru oameni.

  Autorizati ANRE

  Proiectare si montaj instalatii sanitare

  Echipele noastre de instalatori autorizati sunt pregatite sa preia proiecte de orice marime si sa duca la bun sfarsit orice lucrare de instalatii, indiferent de complexitate. 

  Proiectam si planificam instalatiile sanitare in functie de necesitatile fiecarui client in parte. Tinem cont de suprafete, consumatori, sursa de apa si venim cu solutii confortabile si fiabile. Astfel, realizam atat instalatii sanitare de exterior, cat si instalatii sanitare de interior. 

  Mereu orientati catre nevoile reale ale clientilor nostri, realizam instalatii de apa rece, instalatii de apa calda, instalatii de canalizare si instalatii de incalzire. Astfel, facem calcule exacte si stabilim dimensiunea corecta a instalatiilor de alimentare cu apa si a celor de canalizare. Alegem materialele potrivite pentru o instalatie durabila si eficienta si respectam toate principiile pentru o buna functionare.

  Experienta si profesionalism

  Instalatii sanitare rezidentiale, comerciale si industriale

  Niciun proiect nu este prea mic si niciun proiect nu este prea mare. Avem experienta si echipe bine antrenate in proiectare si realizare de instalatii sanitare. De la case si blocuri la scoli si spitale, de la unitati comerciale la mall-uri, proiectam si realizam instalatii sanitare care sa dureze, sa optimizeze consumul de apa si sa functioneze la parametri optimi.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.