close

Contact rapid

Ham Group - Servicii de proiectare si executie de instalatii pentru constructii: energie regenerabila, instalatii sanitare, instalatii HVAC, instalatii electrice, instalatii de limitare si stingere incendii etc.

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Heating, ventilation, air conditioning

  Instalatii HVAC

  Sisteme HVAC - sisteme integrate de incalzire, ventilatie si aer conditionat pentru un aer de calitate la interior

  Heating, ventilation, air conditioning

  Instalatii HVAC

  Sisteme HVAC - sisteme integrate de incalzire, ventilatie si aer conditionat pentru un aer de calitate la interior

  Instalatii termice

  Focusati pe confortul clientilor nostri, proiectam si realizam instalatii termice care raspund la nevoile individuale ale acestora. 

  Avem experienta in elaborarea de solutii HVAC si executia de sisteme de incalzire pentru locuinte cat si pentru hale, spatii comerciale si industriale, inclusiv cladiri de birouri si institutii.

  Astfel, proiectam instalatii si montam centrale termice cu combustibili diversi si de diferite puteri, realizam instalatii de incalzire prin pardoseala (cu apa sau curent electric), instalam boilere/pufere si alte instalatii termice care asigura un grad optim de confort.

  Climatizare


  Proiectam si montam sisteme de climatizare capabile sa asigure o temperatura controlata a aerului. Confortul termic si calitatea aerului sunt direct proportionale cu productivitatea si starea de bine. Ne adresam atat clientilor rezidentiali cat si celor comerciali cu servicii de proiectare, respectiv instalare de sisteme de climatizare multisplit, indiferent de dimensiune.

  Totodata, instalam aparate de aer conditionat de orice tip, cu sau fara inverter, impreuna cu toata instalatia necesara unei functionalitati optime. Oferim consultanta si produse de la furnizori de top, inclusiv montaj profesionist.

  Experienta si cunostintele solide in domeniul climatizarii si aerului conditionat ne recomanda pentru lucrari de orice anvergura, inclusiv pentru lucrari de climatizare industiala.


   

  Ventilatie

  Tinem cont de toate aspectele atunci cand proiectam si instalam sisteme de ventilatie, indiferent de domeniul de aplicare. Astfel, focusati pe calitatea aerului, realizam sisteme de ventilatie casnica, ventilatie penru spatii de birouri, ventilatie pentru unitati HoReCa si ventilatie pentru spatii rezidentiale.

  Tinem cont de particularitatile fiecarui spatiu in parte si oferim solutii personalizate, sigure si durabile. 

  Dimensionam si montam tubulaturile pentru ventilatie si centrale de tratare a aerului capabile sa asigure ventilarea, incalzirea, racirea si nivelul optim de umiditate al aerului.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.