close

Contact rapid

Ham Group - Servicii de proiectare si executie de instalatii pentru constructii: energie regenerabila, instalatii sanitare, instalatii HVAC, instalatii electrice, instalatii de limitare si stingere incendii etc.

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Solutii pentru clima si facturi mai mici

  Energie regenerabila

  Sta in puterea noastra sa oferim solutii care reduc consumul de energie si care au un impact mic asupra mediului. Una din aceste solutii o reprezinta instalatiile fotovoltaice.

  Solutii pentru clima si facturi mai mici

  Energie regenerabila

  Sta in puterea noastra sa oferim solutii care reduc consumul de energie si care au un impact mic asupra mediului. Una din aceste solutii o reprezinta instalatiile fotovoltaice.

  Instalatii fotovoltaice

  Montam instalatii fotovoltaice care folosesc energia regenerabila a soarelui si realizam atat instalatii on grid, cat si instalatii off grid. Ne sustinem clientii sa obtina independenta energetica, facturi mai mici de la furnizor sau chiar sa devina prosumatori prin injectarea surplusului in retea. 

  Montam panouri fotovoltaice mono si policistaline pentru a obtine o eficienta maxima. Tinem cont de toti factorii care sunt implicati in randamentul unei instalatii fotovoltaice (necesarul pentru consum, pozitionarea panourilor, umbrirea, nivelul de investitie).

  Colaboram cu furnizori care s-au remarcat prin calitatea si fiabilitatea produselor din sfera energiei regenerabile. Suntem atenti la toate inovatiile in acest domeniu si nu ezitam sa le implementam in proiectele clientilor nostri rezidentiali, comerciali si industruali.

  Pompe de caldura

  Pentru producerea energiei necesare pentru incalzire/racire cat si pentru prepararea apei calde menajere instalam pompe de caldura si realizam instalatii ample, durabile si ecologice.

  Pompele de caldura sunt echipamente moderne si eficiente care preiau caldura din mediul exterior (pamant, aer, apa) si o distibuie in interior cu ajutorul instalatiilor termice (incalzire in pardoseala, radiatoare, ventiloconvectoare).

  Pentru reducerea costurilor la incalzire si folosirea unor solutii ecologice, montam pompe de caldura si toata instalatia din locuinte, spatii comerciale si industriale. Fiecare proiect este adaptat la necesitatile clientilor nostri, alegerea unei pompe sol-apa, aer-apa sau apa-apa facandu-se in functie de toti factorii care transforma un proiect care foloseste energia regenerabila intr-un succes.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.