close

Contact rapid

Ham Group - Servicii de proiectare si executie de instalatii pentru constructii: energie regenerabila, instalatii sanitare, instalatii HVAC, instalatii electrice, instalatii de limitare si stingere incendii etc.

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Instalatii in constructii

  Despre noi

  Suntem Ham Group si din 2005 oferim servicii de proiectare si executie instalatii in constructii oferind incredere deplina clientilor nostri din domeniul rezidential, comercial sau industrial.

  Instalatii in constructii

  Despre noi

  Suntem Ham Group si din 2005 oferim servicii de proiectare si executie instalatii in constructii oferind incredere deplina clientilor nostri din domeniul rezidential, comercial sau industrial.

  Experienta si expertiza

  Proiectare si executie

  Compania HAM TEHNIC SRL a fost infiintata in  anul 2005 ca societate comerciala cu raspundere limitata cu capital integral privat romanesc, oferind produse si servicii complete in domeniul instalatiilor pentru constructii – consultanta, proiectare, executie si mentenanta.  Alaturi de HAM CONSULTING SRL formeaza grupul de firme HAM GROUP, care de la momentul infiintari si pana in prezent si-a dezvoltat activitatea in mod constant, ajungand astazi sa puna la dispozitie o echipa claificata si performanta.

  Studiem, adaptam si implementam solutii inovatoare in domeniul instalatiilor in constructii, fie ca este vorba de instalatii pentru producerea de energie regenerabila, instalatii sanitare, instalatii HVAC, instalatii de stingere a incendiilor sau instalatii electrice.

  Urmarim o eficienta maxima si integram in proiectele noastre solutii inovatoare, care folosesc cat mai putine resurse si ofera randamentul dorit de client. Gandim pe termen lung, proiectam si realizam instalatii in constructii care se pot adapta la noi cerinte si pot atinge performante inalte.

  Avem incredere in specialistii nostri si ne bazam pe experienta si expertiza lor. Ii uneste pasiunea pentru a gasi intotdeauna soltii unice si obsesia pentru a face lucrurile bine de la inceputul si pana la finalizarea proiectelor.

  Baza proietelor bune

  Solutii complete in instalatii

  Fiecare proiect este abordat cu toata seriozitatea si este elaborat dupa un plan si o strategie care sa conduca catre succes. Nu stim ce este rutina, fiecare proiect este unic si pentru fiecare punem la bataie toate competentele echipelor noastre de ingineri, tehnicieni si specialisti in instalatii.

  Proiectam si realizam instalatii pentru confortul oamenilor. Totodata, tinem cont de toate solutiile care ofera un consum redus de energie si sunt prietenoase cu mediul. Gasim numitorul comun si dezvoltam instalatii fiabile, performante pentru cladiri rezidentiale, comerciale si industriale. 

   

   

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.